vintage shirt

2007 shirt

Personalia

Naam : Foppe
Plaats : ergens op de Veluwe
Geb.datum : 30-09-1965

Palmares

Fiets
2011: 38ste seizoen
sinds 1979 ruim 200.000 km waaronder:
28x elfstedentocht (230 km)
12x elfmerentocht (150 km)
1x Otztaler Radmarathon 2008
Cingle de Ventoux 2008
2x Dolemieten marathon 2007, 2009
1x Marmotte (1998, brons)
2x Luik-Bastenaken-Luik (2002,2008)
1x Claude Criquielion (2002, 7:01:00)
2x Rond de vm Zuiderzee (350 km)
4x Limburgs mooiste (250 km)
1x Waterpoorttocht (300 km)
1x 24-uurstocht (480 km)
Schaatsen
2x elfstedentocht (200 km, 1985,1997)
1x elfmerentocht
2x molentocht Kinderdijk
Lopen
1x marathon (Rotterdam, 3uur 50 min)
2x halve marathon (snelste 1uur 32 min)

Materiaal



2008 Scott Addict Ltd:
Gewicht: 5,90 kg
Frame: Scott ADDICT HMX NET, IMP Carbon technology, Road Race geometry, Ge´ntegreerde zadelpen
Vork: Scott ADDICT HMX NET LTD, 1 1/8 " Carbone steerer,Integrated Carbon Dropout
Balhoofd: Ritchey WCS Carbon Integrated
Derailleur (achter):Campagnolo Record Carbon, 20 Speed
Derailleur (voor): Campagnolo Record Carbon
Shifters: Campagnolo Record Carbon, Quick Shift 20 Speed
Remmen: Campagnolo Record, Skeleton D-Brake Black
Crankset: Campagnolo Record Carbon, Ultra Torque, Integreadtet Crank 34/50 T BB-Set,Camp Record Carbon Ultra Torque
Stuur: Deda Synapsy carbon
Pedalen: Time RXS ULTEAM Titan Carbon (tijdelijk rode Time)
Bevestiging zadel: Ritchey Stubby INT SP Clamp
Zadel:Terry
Voorwiel: Mavic Cosmic ULTIMATE (16 spaaks)
Achterwiel: Mavic Cosmic ULTIMATE (20 spaaks)
Ketting: Campa Record C10 Ultra Narrow
Cassette: Campagnolo Record UD 10S, 12-25 Titan
Banden: Hutchinson Carbon Comp Tubolar 700 x 23

Materiaal veldwerk


2005 Scott Racing cross team:
Gewicht: ? kg
Frame en vork: Alu Balhoofd: Pro Orbit Xtreme
Derailleur (achter en voor):Shimano Deore XT, 18 Speed
Shifters: Shimano Deore XT, 18 Speed
Remmen: Shimano Deore XT
Crankset: Shimano Deore XT,
Stuur: Ritchey
Pedalen: shimano spd
Zadelpen: Ritchey WCS
Zadel: Terry air cell gel
Voor en achterwiel: velg Mavic CX733 en naaf shimano Deore XT
Banden: Racing Ralph (achter) Fast Fred (voor)

Vintage Proflex 855, full suspension
Frame en vork: Alu en vork RST 3810h
Balhoofd: BBB Treadless
Derailleur (achter en voor): Shimano Deore XT, 3x8 Speed
Shifters: Grip shift, 3x8 Speed
Remmen: Magura Race-line (geel)
Crankset: Shimano triple,
Stuur: ?
Pedalen: shimano spd
Zadelpen: BBB
Zadel: Selle Italia
Voor en achterwiel: velg rood en naaf shimano XTR
Banden: Revolt ST2 van Bontrager