vintage shirt

2007 shirt

Personalia

Naam : Marcel
Plaats : ergens bij Nijmegen
Geb.datum : 28-04-1966

Palmares

Alpenbrevet
2010:
Maratona dles Dolomiti
2009: 6h 51min
Otztaler Radmarathon
2008: 10h 48min
Marmotte
1994 (brons, 11:36)
1998 (brons 10:20)
2000 opgave op weg naar goud (misschien), vlak voor Alpe d'Huez materiaalpech
2002 opgave na 10 km...
2002: Alpe d'Huez: 1 uur en 1 minuut. (snelste stoemper ooit!)
2004: Mont Ventoux 1:40:00 (Sault)
2004: Mont Ventoux 1:55:00 (Bedoin)
Claude Criquelion
2002 Tijd: 7:01:00 (zilver)
Les Trois Ballons (235km)
2002 opgave voor laatste col.
Pyreneen
De PyrenŽen van west naar oost (1993)
ruim 35 cols boven 1000 m. met o.a.: col de burdincurutcheta (1135) , port de larrau (1573), pierre st. martin (1760), col de marie blanque (1035, 3 km >11%), col d'aubisque(1710), col d'aspin, col du tourmalet(2115), col de peyresourde(1569), col de portillon (1293), col de mente(1349), port de pailhaires (2001).
Limburgs Mooiste (150km/235km)
5 maal: 1993,1995,1996,2000,2001,2002.
Luik-Bastenaken-Luik (230km)
3 maal:
Waalse pijl (235 km)
1 maal: 1995.
Vermeldenswaardige cols:
col de L'Iseran (2770 m.)
col de Izoard (2361 m.)
Snippendaalseweg (van rooster tot rooster): 4 minuut 23.

Materiaal


Moser M82 Emmenserasaraterssetrerratedtoradinges
Aluminium frame met carbon voor- en achetrvork
Campagnolo Chorus
zadelpen Easton
Crankset FSA compact
Zadelpen en stuur van FSA
Wielen Mavic Ksyrium Equipe
Net geen 8 kilo
Lees hier de review van de Zwarte over zijn Moser


santos SCC02
mix van XT en LX
Rond-vork
nix bijzonders, prima voor de veldtoertochten