September 2014

In een kleine afvaardiging van de Stoempersklub vertrokken de Steekpenningmeester en de Vegistoemper op 11 juli naar ItaliŽ. De andere Stoempers hadden kennelijk wat schrik voor de Fausto Coppi op 13 juli j.l.. Wat de Vegistoeper ervan vond, leest u hier. Klik op het plaatje voor een vergroting van de selfie van onze helden.

Juli 2014

Tijdens de jaarlijkse wandelvakantie van de Zwarte was er ook weer plaats voor een paar cols op de Moser. Plaats delict dit keer het meer van Annecy , aan het begin van de haute Savoie. Beklommen zijn de col de Semnoz, vlakbij Annecy en een van de lastigste cols in de alpen, de fameuze Tourcol, de col de Joux Plane vanuit Samoens.Lees hier verder, inclusief foto's...

Juni 2014

Op de weg bij Ijlst gespot: de steekpenningmeester tijdens zijn 32ste fiets-elfstedentocht (bij gebrek aan ijs in juni).

Ook nog een nagekomen verslag van de Kempenstoemper over de Cimes de Waimes, een mountainbiketocht in de Ardennen. Of was het nou de Files de Waimes ? Lees hier het verslag. Met foto's en beoordeling.

Mei 2014

Na een jaar te hebben overgeslagen, heeft de Stoempersklub weer deelgenomen aan de Grenslandklassieker. Een verslag vind u hier of via de verslagenpagina. Hieronder een sfeerimpressie van de pauzeplek, helaas zonder vlaai dit jaar. Klik op de foto voor een vergroting.

April 2014

Wat heeft de vrouwenfietsclub KEK! met de Stoempersklub.com te maken ? Je leest dit in het verslag over de toertocht "Door de Gelderse Poort", afgelopen zondag 14 april georganiseerd door Mantel en gereden door De Zwarte van Oosterhout en de Kempenstoemper. Let op: dit verslag bevat gesponserde onderdelen

Maart 2014

Om te zorgen dat iedereen goed aan het nieuwe seizoen begint, hier een filmpje over hoe je eruit dient te zien als racefietser, hoe te gedragen als racefietser en nog meer tips. Hilarisch, must see !

Met je fiets van een bobbaan af: omdat het kan

Februari 2014

Als je je verveelt en je hebt een soldeerbout en een paar LEDjes dan kan je dit maken:

December 2103

Na een paar maanden radiostilte hier weer nieuws van de Stoempersklub.com. De gebakstoemper uit rayon Nijmegen heeft "zijn" marathon van New York gelopen. Een fantastische ervaring. Het verslag vind je op de verslagenpagina of klik hier.

Een filmpje voor inspiratie vind je hier. Even door de reclame heenbijten...

Als je nog eens terug wil kijken naar het seizoen 2013 dan is dit de link naar de berichtenpagina 2013 De link naar de verslagen van vorig jaar staat op de verslagenpagina.