Nieuws (14 juni 2002)

Het trainingsweekend in de Eiffel zit er op. Oscar, Foppe, Marcel en Peter hebben de Duitse heuvels wederom bedwongen! Doordat Peter een dagje later was heeft hij ruim 310 km op de klok gezet, terwijl de anderen de 400k zijn gepasseerd, waarvoor hulde. Na een twijfelachtige start was de Duitse Jan Pelleboer ons toch goed gezind. Vier mooie droge dagen met temperaturen van rond de 20 graden! Al met al een geslaagd weekend voor iedereen. De beelden staan nu ook op de web-site om te downloaden (632K)

De voorbereiding voor de Marmotte gaat vooralsnog voor eenieder voorspoedig. Her en der een kleine valpartij of een lekke band, maar de kilometers worden gemaakt. Over een kleine vier weken staan we aan de start en wordt het een dag van stoempen en afzien! Woensdag of donderdag 23/24 juni zullen de eersten (Oscar+Wieke & Marcel) richting Frankrijk vertrekken, waarna snel in het weekend de versterking zal komen (Foppe & Rene+Alexandra). Wieke en Alexandra zullen voor de BeVo (Bevoorading) zorgdragen (dit weten ze nog niet, maar bij deze dus). Als laatste zal Peter worden ingevlogen om zaterdag de gouden/zilveren/bronzen medaille te gaan veroveren!

Als laatste voorbereiding wordt zaterdag 22 juni nog de Jan Janssen Classic in Wageningen aangedaan door Oscar, Foppe en Marcel. Wie mee wil stuur ff een e-mail dan weten we dat je komt.

De sponsorkleding is bijna voor elkaar. Binnen twee weken zal deze klaarliggen in Belgie bij Vermarc. Aangezien Oscar regelmatig in deze regionen vertoeft zal hij deze op gaan halen en zal de kleding de 22e op de Jan Janssen Classic de vuurdoop krijgen! De ontwerpen zijn natuurlijk op de site na te kijken. Naast de Vries & van de Wiel aannemingsbedrijf zijn we ook blij dat we in domein "De Daalgaard" een sub-sponsor hebben gevonden.

Ook komt er een kleine aanwas in leden. Na een kleine schuiver heeft Wim Jansen het fietsen ook weer opgepakt. Wim gaat ver met de meeste stoempers terug en wij heten hem dan ook van harte welkom bij de klub! Wim zal binnenkort via e-mail te bereiken zijn onder

Tot zover het nieuws, hopelijk volgt er een korte update net voor het vertrek naar de Alpen. (Heren vergeet niet uw benen te scheren!)