:w Stoempersklub Groot-Betuwe Nieuws

Kort nieuws (23 juni 2002)

De training in Nederland voor de Stoempers is gedaan. Al met al zijn er weer vele trainingskilometers afgelegd. Hierbij is Marcel recordhouder met 4700 km! Ook de anderen hebben niet stilgestaan: Oscar 4650km, Foppe 4325km, Peter 3655km (ATB en constant!) en Rene met 750 km. Woensdag as gaan Oscar, Wieke & Marcel naar Bourg d'Oisans. De versterkingen komen in het weekend, Peter en Foppe carpoolen gezellig met hun beiden in de degelijke Duitse mobiel; Rene & Alexandra scheuren met de temperamentvolle Italiaanse bolide richting Franse alpen.

Ook de Jan Janssen Classic in Wageningen was weer een succes. Met de nieuwe shirts vertrokken Oscar, Marcel en Foppe voor de 150km. Met veel gedraai en gekeer werd dit in 5 uur en 10 minuten afgelegd, met een gemiddelde snelheid van 28 km/uur. De nieuwe shirts gaven de mannen vleugels en op slechts een enkeling kon het wiel van de Stoempers houden. Zelfs de welbekende renner uit het oosten Hennie K. moest ze laten gaan. De shirts zijn dus goedgekeurd! Wat moet dat wel niet gaan worden met de bijpassende broeken?

Op zaterdag 6 juli vindt tevens de start van de Tour plaats. Eenieder zal van zijn/haar bedrijf of krant wel weer de uitnodigingen voor de welbekende tour-pools krijgen. Om dit jaar geen flater te slaan staat op de web-site de tips van de Stoempersklub. Stoemper Marcel geeft dit jaar bijna al zijn geheimen prijs. Mocht je een goed figuur willen slaan in je bedrijfs-pool bezoek dan de site en kijk naar de tips van Marcel! In de week voorafgaand aan de tour zullen we ons best gaan doen om hier de juiste tips te geven. Helaas zijn de renners nu nog niet bekend, maar hou de site in de gaten!

Tot zover het korte nieuws, we hebben er zin an! (Heren : op 6 juli met geschoren benen aan de start en denk aan de inschrijvingsbewijzen!)