Stoempersnieuws

In ons vorige nieuwsbericht is helaas een foutje geslopen. De wijngaardeniersdag wordt dit jaar op zondag 29 september gehouden. In het kader van de Nationale Wijnweek heeft onze sub-sponsor 'Domein de Daalgaard" een open dag. U bent van harte welkom om een bezoekje te brengen vanaf 13:00 uur tot 17:00 uur. Om alvast een indruk te krijgen bezoek de Daalgaardpagina op onze site

Op zaterdag 31 augustus jl. is ook weer de Cyclo Sportieve Claude-Criquelion verreden. Helaas heeft dit niet geresulteerd in een gouden regen, maar zijn Stoempers Oscar, Peter, Marcel en Foppe "en groupe" naar de finish gereden. De eindtijd was dan ook voor iedereen gelijk 7 uur en 2 minuten wat een zilveren everzwijn opleverde. Het was een gezellige dag met voor de verandering eens mooi weer in de Ardennen. Wel moeten we zeggen dat het op het eind lichtjes begon te motregenen, maar toen was het leed al geleden. De sponsor kleding heeft weer zijn vruchten afgeworpen, wij waren zeer goed herkenbaar als "bus-chauffeurs". Binnenkort op de site de foto's die tijdens de tocht zijn gemaakt.  

Tot zover het zomer nieuws. Wij gaan ons nu voorbereiden op het winterseizoen, wanneer we met de ATB weer de bossen onveilig gaan maken!