Afsluiting Winterseizoen Stoempersklub.

De Stoempersklub Groot-Betuwe heeft afgelopen zondag het ATB winterseizoen beeindigd met de toertocht "de 8 van Oost-Brabant" in Mill. Deze 100 kilometer tocht leidde ons door de bossen rond Mill en St. Anthonis. De afgelopen winter zijn door de stoempers weer vele kilometers afgelegd tijdens de diverse toertochten. Een goed gebruik hierbij is om achteraf de toertocht van een waardering te voorzien. Hierbij komen elementen als parcours, verzorging en bewijzering aan de orde. Hieruit volgt dan ook de top drie van de meest mooie ATB tochten van 2002/2003.

1. Malden, zondag 8 december 2002 georganiseerd door TC de Pedaleurs
2. Aalst-Waalre, zondag 19 januari 2003 georganiseerd door Toerclub Wilhelmina Eindhoven
3. Mill, zondag 9 maart 2003 georganiseerd door oa TWC Oost-Brabant

Wij willen dan bij deze TC de Pedaleurs dan ook feliciteren met hun prachtige eerste plaats en daarbij de overige verenigingen uitdagen om hun positie te verbeteren door de tochten nog "uitdagender" te maken. Alle verslagen kun je op de website (www.stoempersklub.com) vinden onder "ATB Verslag". Tevens kun je hier een flink aantal actie foto's vinden die door de spy-cam van de Kempenstoemper geschoten zijn.

Mocht je zelf eens met ons mee willen fietsen, of weet je een tocht die we zeker niet mogen missen stuur dan ons een .

Onlangs is de site ook weer uitgebreid. De Kempenstoemper heeft een eerste invulling gemaakt voor de "technische" sectie middels een "Bandenspecial". In deze special passeren de verschillende rubbers de revue. Mocht je nog niet weten welke banden jij zelf onder je ATB wilt monteren dan is dit zeker de moeite waard. Daarnaast is het volledige verhaal van Bart Jungmann gepubliceerd over hoe Johan van der Velde de "Uomo di Gavia" is geworden.

Medio april wordt de website uitgebreid met een culinaire sectie. Op dit moment is onze eigen "naked chef" stoemper Marcel druk doende met het verfijnen van zijn "wielervoer". Dit zijn allemaal overheerlijke gerechten die goed passen in een vet-arm en koolhydraatrijk dieet. Wat te denken van een overheerlijke kip-kerrie-rijst-spies? Het water zal je in de mond doen gaan lopen.