Stoempersnieuws (8)

Als gevolg van ons vorige nieuwsbericht zijn er weer diverse reacties binnengekomen op ons mailadres. Allereerst willen we iedereen bij TC de Pedaleurs nogmaals bedanken voor de tips en aanbevelingen voor de ATB routes die we ontvangen hebben. We gaan zeker meer biken rond Malden, het is daar erg mooi, maar we houden ons natuurlijk wel aan de geldende regels! Niemand wil natuurlijk veroorzaken dat gebieden worden afgesloten door wangedrag van ATB'ers.

Zoals tevens gemeld in voorgaand nieuwsbericht was onze eigen "naked chef" bezig met het verfijnen van de overheerlijke recepten. Gelukkig zijn de meeste gerechten uitgewerkt en van de laatste correcties voorzien. Op onze site staan dan ook heerlijke recepten voor onder meer:
- couscous salada met hamburger
- nasi goreng met spies
- kip kerrie met rijst
- pesto-pasta met zalm
- spaghetti met tonijn en prei
Stuk voor stuk heerlijke gerechten die eenvoudig zijn te bereiden en zijn voorzien van voldoende calorietjes om de stoempers op te laten fietsen. Probeer de recepten uit en geef jouw waardering terug aan de naked-chef. Dit kan natuurlijk allemaal via de website: http://www.stoempersklub.com

Tevens zijn de palmares van de meeste stoempers weer uitgebreid. Onze voormalige amateur uit de legendarische Amstelploeg, Wessel heeft een korte samenvatting gegeven van de meest aansprekende prestaties. Een erelijst om met recht trots op te zijn!

Onder de "ingezonden berichten" een korte impressie van de hoogtestage van onze "chef du mission". Onder het motto van "Je ziet ons ook overal" is onze winterkledij onderworpen aan de meest strenge tests. Het spreekt voor zich dat ook dit weer goed bevallen is. Het volledige verslag is te vinden onder onze "plaatjes" gallerij op de website.

Zoals de meesten onderhand wel weten kun je ook donateur worden van de Stoempersklub Groot-Betuwe. Het donateursbedrag is 20 euro en hiervoor ontvang je het Stoempersklub Welkomstpakket. In dit pakket zitten de volgende artikelen:
- Deelname aan donateursdag (mits voldoende deelnemers)
- CD met stoempersliederen (evt. ook op cassette voor in de auto).
- Fles witte wijn van Domein de Daalgaard
- Stoempersklub screensaver
- Gratis trainingsadvies (ook spinning!)
Ga naar de website voor meer informatie of om je aan te melden als donateur!

De stoempersklub heeft op creatief gebied niet stilgezeten. Zo is er na veel overleg uiteindelijk een definitieve keus gemaakt voor de nummers op de Stoempersklub CD : Stoempuh!. Op deze CD staat naast ons klublied (Trappe, trappe van de Raggende Manne) een bloemlezing van bekende, maar ook onbekende wielerliederen. Tegen kostprijs van slechts 5 euro (incl. verzendkosten) is deze CD voor iedereen te bestellen (donateurs krijgen deze CD natuurlijk gratis!). Via de website kunt u uw gegevens en bestelling doorgeven.

Om dit stoempersnieuws af te sluiten kunnen we melden dat de Stoempersklub Groot-Betuwe een prima prestatie heeft geleverd op de Joy-bike van 27 april 2003 die werd georganiseerd door ATB vereniging 26 inch uit Eersel. Door de Kempenstoemper en Stoemper Oscar is de 4-uurs marathon gereden en zijn op een 56ste plek geeindigd. Het volledige verslag, inclusief foto's is te zien op de website.