Stoempersnieuws (10)

De herfst heeft in Nederland weer zijn intrede gedaan. Gezien het druilerige weer van dit moment ziet het er toch echt naar uit dat de zomer voorbij is. In de afgelopen zomermaanden is er dan ook weer driftig kilometers gemaakt door de diverse Stoempers over "Neerlands" wegen. Een echte buitenland expeditie zoals de Marmotte 2002 zat er dit jaar niet in, wellicht het aankomende jubileumjaar 2004. Wellicht dat er dan een retro tocht wordt gedaan naar de Pyreneen of de Italiaanse Dolomieten.

De website www.stoempersklub.com is ook weer verder uitgebreid. Onder de "verslagen" kun je de prestaties van de Stoempers tijdens de Vulkanbike in Duitsland nalezen. In deze ATB-tocht hebben de Stoempers zich weer van hun beste ATB kant laten zien, met de Kempenstoemper voorop die een 172e plek tijdens de 101km lange marathon scoort! Vergeet vooral de fotorapportage hiervan niet te bekijken, deze bestaat uit maar liefst 4 pagina's.

Ook is de techniek sectie aanzienlijk uitgebreid. Onze technieker heeft hier een flink aantal tips geplaatst voor onder meer het voorkomen van gekraak in je fiets. Mocht je echter een specifieke vraag hebben dan kun je dat vanaf heden richten aan .

Ook zijn er al een aantal reacties binnen op de recepten (snacky bedankt). De naked-chef kan nog wel wat meer reacties gebruiken. Alternatieve recepten die jezelf erg lekker vindt mag je natuurlijk ook altijd doorsturen.

Voor degene die nog niet in het bezit is van de Stoempersklub CD : Stoempuh!, is er nu de laatste mogelijkheid, de op=op actie is begonnen. Op de CD staat naast ons klublied (Trappe, trappe van de Raggende Manne) een bloemlezing van bekende, maar ook onbekende wielerliederen. Tegen de scherpe prijs van slechts 5 euro (incl. verzendkosten) is deze CD voor iedereen te bestellen (donateurs krijgen deze CD natuurlijk gratis!). Via de website kunt u uw gegevens en bestelling doorgeven.

Als laatste moet nog gemeld worden dat onze sub-sponsor 'Domein de Daalgaard" zondag a.s. weer haar befaamde open dag houdt. Eenieder die wat wil weten van wijn is dan van harte uitgenodigd. Voor meer informatie bezoek de site www.daalgaard.tk