Stoempersnieuws (11)

Hierbij alweer nummer 11 van het Stoempersnieuws. In dit bericht de uitslag van de beste veldtoertocht van 2003/2004. Daarnaast een kort voorbericht over de donateursdag en de uitdagingen voor de Stoempersklub van 2004. De Kempenstoemper is momenteel helemaal in het .geo-cachen.. In dit bericht een korte inleiding over geo-caching. Als laatste een belangrijke mededeling omtrent spam en anti-virus. Zoals altijd is de website ook weer uitgebreid met meer foto's en op veler verzoek "Hoe plak ik een band" in de technische sectie.

Winter 2003/2004

Na een lange winter komt de zomer er weer aan. Afgelopen winter zijn er door de verschillende Stoempers in Nederland weer verscheidene ATB toertochten ondernomen. Net als ieder jaar hebben we dan ook dit jaar weer een winnaar. Nadat afgelopen jaar de eer naar Malden is gegaan, is de glorieuze winnaar van seizoen 2003/2004 de 8 van Oost-Brabant in Mill. Deze tocht was zeer goed georganiseerd en is zeker weer voor herhaling vatbaar. Heren, van harte gefeliciteerd. Alle verslagen (incl. de 8 van Oost-Brabant) zijn na te lezen op de website: www.stoempersklub.com

Donateursdag

Op 2e paasdag vond weer de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Zoals altijd wordt dit gecombineerd met een korte rondrit. Deze keer in de heuvels rond Nijmegen. Een verslag met fotorapportage is ook weer te bewonderen op de site. Tijdens de jaarvergadering is besloten om de donateursdag op zaterdag 17 juli te organiseren. Deze dag heeft als thema .Fietspromotie. en zal plaatsvinden op het terrein van sponsor .Domein de Daalgaard.. Naast een korte rondrit bestaat de mogelijk om allerlei vragen omtrent .fiets. (bv techniek of trainingsadvies) aan de Stoempers voor te leggen. Al onze donateurs krijgen binnenkort bericht over de exacte inhoud van deze dag. Meer informatie over het donateursschap is te vinden op de website.

Uitdagingen 2004

Eén van de uitdagingen van dit jaar zal het rondje IJsselmeer zijn. Op zaterdag 24 juli gaat de volledige Stoempersklub de voormalige Zuiderzee rond. Dit .rondje. is ruim 300km, we gaan namelijk over Amsterdam en steken niet af over de dijk van Lelystad-Enkhuizen. Het volledige programma voor 2004 is te vinden op de website. Kent/organiseert u echter een tocht waarvan u vind dat wij daar zeker aan het vertrek moeten verschijnen, laat ons dit dan weten. Wij kunnen dan bekijken of we dit in de kalender kunnen inpassen.

Geocaching

Zaterdag 20 maart, de eerste dag van de lente en het komt met bakken naar beneden. Besloten om maar geen lentegroentocht op zondag te gaan fietsen, zou waarschijnlijk lentebaggerbruintocht worden en met die mooie nieuwe spulletjes..., zonde! Wat te doen? Ik had al eens iets gehoord over geocaching. Huh ??? Wat is dat ?!

Let op: Iemand verstopt op een bijzondere plaats, meestal in de natuur, een waterdichte doos, met daarin een aantal min of meer begerenswaardige voorwerpen en met in ieder geval een logboek en soms ook een wegwerpcamera erin.

Met zijn hand-GPS (al voor honderd Euro verkrijgbaar) bepaalt hij de precieze coordinaten van de schuilplaats, die hij vervolgens publiceert op de Geocache-website www.geocaching.com. Anderen lezen die coordinaten en kunnen op zoek gaan naar de cache ('schat'). Vinden ze hem, dan mogen ze er een voorwerp uitpakken, maar ze moeten er ook weer één bij doen. Zo verandert de inhoud van de cache voortdurend. Vervolgens loggen ze hun bezoek op de speciale cache pagina om hun bezoek kenbaar te maken.

Meer op de website onder de menu-optie .techniek..

Anti-spam/anti-virus

U ontvangt deze mail omdat u of iemand anders u heeft opgegeven omdat hij/zij dacht dat u dit interessant zou vinden. Wilt u deze berichten niet meer ontvangen stuurt u dan een reply/antwoord met .NEE. in het onderwerp. We halen uw gegevens dan uit onze distributielijst. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt! Ook worden er tegenwoordig veel virussen rondgestuurd door info@.... Aan deze e-mail berichten zit altijd een bijlage. Wanneer u een mail ontvangt van info@ een bijlage dan is dit een virus. Wij versturen nooit e-mails met bijlagen.