Stoempersnieuwsflits

Er is de afgelopen weken weer veel gebeurd bij de Stoempersklub. Zo is op 26 juni door de Kempenstoemper en Stoemper Oscar in Duitsland de Bilstein Bike Marathon (ATB) gereden. Ondanks de extreme weersomstandigheden hebben zij karakter getoond en de tocht uitgereden. Een verslag met fotorapportage staat natuurlijk op onze website.

Daarnaast is op 17 juli de eerste donateursdag gehouden. Op het terrein van Domein de Daalgaard waren een aantal activiteiten georganiseerd. Een leuke fietstocht met geochache (niet gevonden!) gevolgd door een heerlijke barbecue. Helaas moest die halverwege worden afgebroken door het noodweer dat over Nederland trok. Een volledig verslag met foto's op de website.

Op zaterdag 24 juli is het Rondje IJsselmeer door de Stoempersklub verreden. De volledige ronde is slechts door 2 stoempers voltooid. Het was een dag met mooi zonnig droog weer, maar door diverse redenen moesten een aantal stoempers al eerder in de remmen knijpen. Een verslag en fotorapportage vind je op de website.

De vakantie gaat nu van start voor de Stoempers. Hierna staat onder meer de Vulkanbike in Duitsland op de agenda.

Bezoek ook eens de culinaire sectie van onze website

Anti-spam/anti-virus

U ontvangt deze mail omdat u of iemand anders u heeft opgegeven omdat hij/zij dacht dat u dit interessant zou vinden. Wilt u deze berichten niet meer ontvangen stuurt u dan een reply/antwoord met .NEE. in het onderwerp. We halen uw gegevens dan uit onze distributielijst. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt! Ook worden er tegenwoordig veel virussen rondgestuurd door info@.... Aan deze e-mail berichten zit altijd een bijlage. Wanneer u een mail ontvangt van info@ met een bijlage dan is dit een virus. Wij versturen nooit e-mails met bijlagen.