Stoempersnieuws (12)

Ook deze winter zijn er al weer veel kilometers door de Stoempers gemaakt met de ATB'er. Hoogtepunt was natuurlijk afgelopen weekend in Hoenderloo toen bijna de voltallige Stoempersklub aan de start verscheen. Helaas was er door de carnavals vakantie toch een tweetal stoempers afwezig, maar dit gat werd gelukkig opgevuld door een tweetal gastrijders. Een volledig verslag van deze tocht en de overige tochten zijn na te lezen op de website.

De Kempenstoemper heeft de laatste tijd weer menige geocache bezocht. Samen met Stoemper Oscar is er met een flinke vrieskou zelfs een avondtrainingsrit geweest, waarbij in het pikkedonker! de geocaches moesten worden opgespoord. Een hero�sch verslag hiervan is op de website te vinden. Tevens is een nieuw stuk erbij geplaatst waarin het fenomeen "travel bugs" wordt uitgelegd. Het leuke aan geocaching is, dat het zeer eenvoudig is te combineren met fietsen. Probeer het ook eens! De uitgebreide uitleg is in de sectie "techniek" te vinden.

Op fietsgebied gaat er in 2005 ook weer veel gebeuren. Op 2-3-4 mei wordt er deelgenomen aan een heus trainingskamp in Duitsland onder leiding van niemand minder dan Piet Hoekstra!, welbekend van diverse amateurploegen. Drie dagen lang gaan een aantal Stoempers samen met de Fernhout damesploeg trainen over de Duitse heuvels. Het zal ons benieuwen wie er de langste adem heeft, de Fernhout damesploeg of de Stoemperklub. Wil je hier meer over weten (of wil je mee) stuur dan een mail aan de steekpenningmeester.

Sommige Stoempers willen dan toch eindelijk dit jaar eens de Marmotte rijden. Deze cyclosportieve tocht over maar liefst vier grote alpenreuzen blijft een klassieker en kan eigenlijk niet op het palmares van een Stoemper ontbreken. Na de verregende poging in 2002 wordt dit jaar de zaak weer serieus opgestart en zullen we proberen een snelle tijd te maken.

Tot zover weer even het laatste nieuws omtrent de Stoempersklub uit de Betuwe.

Bezoek ook eens de technische sectie van onze website

Anti-spam/anti-virus

U ontvangt deze mail omdat u of iemand anders u heeft opgegeven omdat hij/zij dacht dat u dit interessant zou vinden. Wilt u deze berichten niet meer ontvangen stuurt u dan een reply/antwoord met .NEE. in het onderwerp. We halen uw gegevens dan uit onze distributielijst. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt! Ook worden er tegenwoordig veel virussen rondgestuurd door info@.... Aan deze e-mail berichten zit altijd een bijlage. Wanneer u een mail ontvangt van info@... met een bijlage dan is dit een virus. Wij versturen nooit e-mails met bijlagen.