Stoempersnieuws (13)

De stoempers zijn gesterkt uit het trainingskamp in het Sauerland gekomen (zoals te lezen is bij de verslagen) en zijn helemaal klaar voor de diverse doelen de komende zomer.

De Kempenstoemper lijkt al goed in vorm te zijn en als de voortekenen ons niet bedriegen is hij hard op weg de snelste stoemper ooit op de Marmotte te worden dit jaar. Als het weer nu maar eens mee zit.....op 9 juli (zie la-marmotte.com). De steekpenningmeester heeft inmiddels zijn 23-ste kruisje in de 11-stedentocht bemachtigd en is nu bezig enkele Griekse bergen te bedwingen. Oscar doet het dit jaar wat kalmer aan, maar gaat toch over enkele weken richting de Mont Ventoux om daar tijdens de welverdiende vakantie één dagje volledig los te gaan en als eerste stoemper de titel Galeriën te bemachtigen. Dat betekent wel dat hij op één dag de Ventoux succesvol van alle drie de zijden dient te beklimmen (en ook af te stempelen op alle controlepunten). We zijn benieuwd......Laatste nieuws: hij gaat de poging wagen op de MTB met 1 inch wegbandjes.....Misschien toch wat ontzag?

Voor de overige stoempers zijn er geen grote buitenlandse doelen dit jaar. Misschien is Oscar's komende prestatie wel een aanleiding om volgend jaar maar eens met een grote afvaardiging naar de MV te gaan.

Wel gaan we binnenkort invulling geven aan de nieuwe Betuwse klasieker: Tiel - Driel - Tiel.

Tot zover weer even het laatste nieuws omtrent de Stoempersklub uit de Betuwe.

Houdt onze website in de gaten voor nadere berichten over bovenstaande evenementen!

Binnenkort op de sectie tecnhiek: hoe stel ik het beste mijn fiets af. Naar aanleiding van de aankoop van zijn nieuwe fiets heeft Marcel dat eens goed uitgezocht en zal dit binnenkort op de site plaatsen. Handig voor je huidige fiets en natuurlijk ook als je zelf een nieuw karretje aanschaft.

Bezoek ook eens de technische sectie van onze website

Anti-spam/anti-virus

U ontvangt deze mail omdat u of iemand anders u heeft opgegeven omdat hij/zij dacht dat u dit interessant zou vinden. Wilt u deze berichten niet meer ontvangen stuurt u dan een reply/antwoord met .NEE. in het onderwerp. We halen uw gegevens dan uit onze distributielijst. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt! Ook worden er tegenwoordig veel virussen rondgestuurd door info@.... Aan deze e-mail berichten zit altijd een bijlage. Wanneer u een mail ontvangt van info@... met een bijlage dan is dit een virus. Wij versturen nooit e-mails met bijlagen.