Stoempersnieuws (15)

Dit is alweer de 15e editie van het Stoempersnieuws. In deze uitgave de volgende onderwerpen:

  • Wielerseizoen 2006 van start
  • Trainingskamp 2/3/4 mei met Leerfashion Ladies
  • Nieuwe outfit
  • Sponsors
  • Clubweekend 25/26/27 augustus
  • Ziekenboeg

    Wielerseizoen 2006 van start

    De voorjaarsklassiekers zijn weer in volle gang. Na de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en de Amstel Gold Race is aankomend weekend Luik-Bastenaken-Luik aan de beurt. De echte wielerfans zullen dan weer aan de buis gekluisterd zijn en hopen op een spannende finale die door de profs zal worden verreden. De openingsrit voor de Stoempersklub was dit jaar de Toertocht van ETT uit Twello. De 125km werden door de Kempenstoemper en Steekpenningmeester al met een gemiddelde van 29km/uur afgelegd. Een volledig verslag inclusief foto's en een flimpje! zijn op de site te vinden.

    Trainingskamp 2/3/4 mei met Leerfashion Ladies

    Op 2/3/4 zal de Stoempersklub met de Leerfashion Ladies rond het Duitse Winterberg gaan trainen. Dit was vorig zo goed bevallen dat we dit jaar wederom mee mogen. Helaas zal de bezetting wat mager zijn mede door de volle ziekenboeg. Daarover meer later in deze nieuwsbrief. Het verslag van vorig jaar is natuurlijk te vinden op de website.

    Nieuwe outfit

    Door het vele fietsen zijn met name de wielerbroeken van de Stoempersklub aan vervanging toe. Ook door de komst van een aantal nieuwe sponsors was een nieuw shirtje noodzakelijk. Helaas is het definitieve ontwerp nog niet gereed, maar in een volgende nieuwsbrief meer daarover.

    Sponsors

    Naast de trouwe hoofdsponsor De Vries en van Wiel en subsponsor Wijngaard de Daalgaard heeft de Stoempersklub een aantal nieuwe sponsoren gevonden.

    SavePoint uit Apeldoorn is een jong ICT bedrijf dat gestart is door ervaren Oracle en Java specialisten. Ze richten zich op ICT consultancy en diensten op basis van Oracle en Java oplossingen. Naast het leveren van specialisten neemt SavePoint ook de eindverantwoordelijkheid voor gehele projecten op zich.

    Bazuijnen partyservice had natuurlijk al een fantastisch barbeque buffet verzorgd op de donateursdag van 2004 en is nu ook subsponsor geworden. Bazuijnen partyservice verzorgt graag uw feest. Of het nu gaat om het verzorgen van een saladeschotel, hapjesschotel of een compleet verzorgd feest, wij maken er iets bijzonders van! Bazuijnen partyservice staat garant voor de perfecte combinatie van smaak en presentatie.

    Clubweekend

    Op 25-26-27 augustus wordt het clubweekend gehouden. Dit jaar gaan de Stoempers naar de duitse Eiffel om daar met racefiets en ATB de wegen onveilig te maken. Een uitgebreid verslag zal tzt op de site verschijnen.

    Ziekenboeg

    De ziekenboeg van de Stoempersklub is helaas goed gevuld. Na een slepende rugblessure van Stoemper Oscar waardoor hij vorig al de klassieker Tiel-Driel-Tiel moest missen, is er nu bij hem Diabetes (type 1) geconstateerd. Hierdoor zijn de fiets aspiraties voor dit jaar op een laag pitje komen te staan, maar wordt ernaar gestreefd om weer snel op de fiets te stappen. Ook Stoemper Marcel moet het rustig aan doen. Door de drukte op het werk en de wijngaard is het toch allemaal een beetje te druk geworden de laatste tijd. Beide Stoempers doen het dit jaar dus wat rustiger aan en zullen de verschillende toertochten in Nederland gaan testen op de attractiviteit en kwaliteit van de korte afstanden.