Onze sponsors

Onze hoofdsponsor : De Vries & van de Wiel aannemingsbedrijf is een van oorsprong Noord-Hollands bedrijf. Sinds 1 januari 2000 maakt de Vries & van de Wiel deel uit van het Belgische DEC NV (Deme Environmental Contractors). Aandeelhouders in DEC NV zijn de Vlaamse Milieu Holding (een investeringsmaatschappij van de Vlaamse overheid) en de DEME-groep.

De Vries & van de Wiel rekent de volgende activiteiten tot haar 'core-business'

 • Grond-, weg- en waterbouw, bodemsanering
 • Zandexploitatie
 • (Milieu)baggeren
 • Recycling van afvalstoffen
 • Ingenieursbureau
 • Projectontwikkeling
 • Een kleine sub-sponsor is "Wijngaard de Daalgaard".
  De Daalgaard is een semi-professionele wijngaard in de directe omgeving van Cuijk. De wijngaard is aangelegd in 1991 en ligt door beukhagen beschermd op een mooie plek dicht bij de Maas. De ondergrond bestaat uit zanderige leem. Er worden zes verschillende witte druivenrassen verbouwd, waaronder de kwalitatief zeer goede soorten Riesling en Gewürztraminer. De druiven worden geperst met behulp van waterdruk. Vergisting, rijping en botteling vindt plaats op locatie. De wijngaard is op afspraak te bezichtigen voor groepen vanaf 15 personen.

  De Speelgoedbrink biedt duurzaam speelgoed aan dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Voor de actieve peuter en kleuter met een levendige fantasie is bij De Speelgoedbrink.nl altijd een geschikt kado te vinden.

  Ook heeft de Stoempersklub de Bazuijnen Partyservice als sponsor gevonden. Bazuijnen partyservice had natuurlijk al een fantastisch barbeque buffet verzorgd op de donateursdag van 2004. Bazuijnen partyservice verzorgt graag uw feest. Of het nu gaat om het verzorgen van een saladeschotel, hapjesschotel of een compleet verzorgd feest, wij maken er iets bijzonders van! Bazuijnen partyservice staat garant voor de perfecte combinatie van smaak en presentatie.

  MWH (voorheen syncera) is een advies- en ingenieursbureau met ondernemende medewerkers. We houden ons bezig met thema’s die onze samenleving nu en in de toekomst raken:

 • de duurzame (her)ontwikkeling van het stedelijk en landelijk gebied
 • de gebiedsgerichte en integrale planvorming en –uitvoering
 • de zorg voor de kwaliteit van de openbare ruimte
 • het digitaal ontsluiten van overheidsinformatie
 • het optimaliseren van de werkprocessen van overheid en bedrijfsleven op het gebied van milieu, ruimte en bouwen

  Rijwielspeciaalzaak Van de Put in Heerde.

  Naast deze bedrijven zijn er ook particulieren die donateur zijn van de Stoempersklub.com. Onze donateurs zijn erg betrokken bij onze bescheiden vereniging. Om de donateurs te bedanken wordt dan ook een donateursdag verzorgd, waarbij de fiets en gezelligheid centraal staan. U kunt nu ook donateur worden van de Stoempersklub! Bezoek hiervoor naar de donateurspagina en lees meer over het donateursschap van de Stoempersklub.com.

  Wilt u ook uw naam op onze wielerkledij zetten als sub-sponsor, of wilt u op een andere manier sponsoren, stuurt u dan gerust een e-mail. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over de mogelijkheden.