Hoogtestage in La-Plagne

Nadat de actieve Stoempers het seizoen hebben afgesloten met een tochtje in Mill, en hun trouwe tweewieler met dikke banden weer verruilen voor die met die dunne banden, is de "chef de mission" op hoogtestage geweest. 

Na de jaarlijkse nachtelijke rit richting de Franse Alpen en zo'n 1100 kilometertjes achter de rug, staan we aan de voet van de berg waarop, jawel de Nederlander, Michael Boogerd zegevierde tijdens de Tour de France van 2002.

Na in totaal 23 bochten (volgens mij zijn het er meer maar de bordjes in de bochten liegen waarschijnlijk niet !!) staan we dan eindelijk in de heerlijke witte sneeuw.

Hieronder enkele impressies van merkwaardige zaken op en naast de piste. De foto's worden automatisch vergroot, zodra je deze met de muis aanraakt. Het venster sluit ook weer automatisch na 15 seconden!

 

Ons nieuwe wind- en waterdichte sponsorjack is ook overal voor te gebruiken!!

Sluikreclame (enkel zeer actieve bergmarmotten hebben aardig hun best gedaan)

Show van onze nieuwe winterkleding
Ook al vertegenwoordigd tijdens de nationale clubkampioenschappen.
Zo op z'n tijd onderweg even wat eten naar binnen werken is helemaal niet vervelend. Er was volop keuze.
Zo'n week vliegt voorbij. We hebben alle botten heel gehouden, dus kunnen we in Nederland weer snel op de fiets. We hebben trouwens voor de volgende beklimmingen nog wat hulpmiddelen achter gelaten in sommige bochten. Ze zijn gemarkeerd met de bordjes 13 en 15. Voor herkenningspunten kunt u de onderstaande foto's gebruiken.
Bocht nr. 13. Deze hebben geen namen gekregen zoals op Alpe d'Huez
 

Chef du Mission, René