Onze sponsors

Onze hoofdsponsor : De Vries & van de Wiel aannemingsbedrijf is een van oorsprong Noord-Hollands bedrijf. Sinds 1 januari 2000 maakt de Vries & van de Wiel deel uit van het Belgische DEC NV (Deme Environmental Contractors). Aandeelhouders in DEC NV zijn de Vlaamse Milieu Holding (een investeringsmaatschappij van de Vlaamse overheid) en de DEME-groep.

De Vries & van de Wiel rekent de volgende activiteiten tot haar 'core-business'

 • Grond-, weg- en waterbouw, bodemsanering
 • Zandexploitatie
 • (Milieu)baggeren
 • Recycling van afvalstoffen
 • Ingenieursbureau
 • Projectontwikkeling
 • Een kleine sub-sponsor is "Wijngaard de Daalgaard".
  De Daalgaard is een semi-professionele wijngaard in de directe omgeving van Cuijk. De wijngaard is aangelegd in 1991 en ligt door beukhagen beschermd op een mooie plek dicht bij de Maas. De ondergrond bestaat uit zanderige leem. Er worden zes verschillende witte druivenrassen verbouwd, waaronder de kwalitatief zeer goede soorten Riesling en Gewürztraminer. De druiven worden geperst met behulp van waterdruk. Vergisting, rijping en botteling vindt plaats op locatie. De wijngaard is op afspraak te bezichtigen voor groepen vanaf 15 personen.

  Ook heeft de Stoempersklub de Bazuijnen Partyservice als sponsor gevonden. Bazuijnen partyservice had natuurlijk al een fantastisch barbeque buffet verzorgd op de donateursdag van 2004. Bazuijnen partyservice verzorgt graag uw feest. Of het nu gaat om het verzorgen van een saladeschotel, hapjesschotel of een compleet verzorgd feest, wij maken er iets bijzonders van! Bazuijnen partyservice staat garant voor de perfecte combinatie van smaak en presentatie.

  Rijwielspeciaalzaak Van de Put in Heerde.

  Wilt u ook uw naam op onze wielerkledij zetten als sub-sponsor, of wilt u op een andere manier sponsoren, stuurt u dan gerust een . Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over de mogelijkheden.