De Stoempersklub Groot-Betuwe is ontstaan/opgericht in 2002 toen enkele leden het plan opvatten om maar weer eens een echte uitdaging aan te gaan: de Marmotte. Vanwege het feit dat het "gemiddelde" teamlid in de Betuwe woonde, hebben we destijds besloten om ons de enige echte Stoempersklub Groot-Betuwe te gaan noemen.

Update 2008: na enige jaren met toevoegsel Groot-Betuwe te hebben rondgetoerd is besloten dit te laten vervallen, want de gemiddelde stoemper woont niet meer in de Betuwe maar is meer richting noorden verhuisd. Om onduidelijkheid in de toekomst te vermijden staat ook op de shirts vanaf 2007 Stoempersklub.com. Het toevoegsel Groot Betuwe is alleen nog op vintage-shirts te vinden. Hieronder de actieve "Stoempers".

Klik op de foto voor de persoonlijke palmares.

Leden van de Stoempersklub.com


De Steekpenningmeester

De Kempenstoemper

De Hunebedstoemper

De Zwarte van Oosterhout

De Vegistoemper

De Kennemerstoemper

Gebakstoemper

La Stoemper Feminine

De Flying Stoemper

Daar de Stoempersklub.com geen statuten kent maar eerder een soort erecode, is in onderling overleg besloten de niet-aktieve stoempers in de bezemwagen te plaatsen. Onder niet-aktief wordt verstaan: niet deelgenomen aan een enkel stoempersklubaktiviteit gedurende een jaar. Uiteraard kunnen deze stoempers weer opgenomen worden onder de aktieve stoempers wanneer er weer samen gestoempt is. Er is dus geen sprake van royement!!!